Reactie "Eerst play-off 2 winnen, dan zien we wel wat mijn toekomst brengt'"

"Eerst play-off 2 winnen, dan zien we wel wat mijn toekomst brengt'"
Foto: © photonews

Ivan Obradovic kan gerust te boek staan als een van de beste - zoniet de beste - linksbacks in de Belgische competitie. En dus is er uiteraard ook interesse vanuit het buitenland, al blijft de Serviër zelf bijzonder rustig onder de aandacht.

Door Aernout Van Lindt

"Ja, ik heb ook gehoord van de interesse", refereert hij naar de belangstelling van diverse clubs uit onder meer Frankrijk en Italië. De linksachter werd bij KV Mechelen terug voetballer na een zware blessure en verlengde onlangs nog zijn contract tot 2018.

Eerder gaf hij al aan te willen vertrekken als er een bod komt waar zowel hij als Malinwa beter zouden worden, maar voorlopig is een overstap nog niet dringend. "Laat ons eerst maar eens play-off 2 proberen te winnen en vol gaan voor die Europese plek. Daarna zien we wel wat de toekomst brengt."

Punten zijn binnen, dus who cares?

Mechelen pakte ondertussen toch al 18 op 18: "Je ziet het vertrouwen groeien in de groep. Het was geen geweldige wedstrijd tegen Zulte Waregem, misschien zelfs de slechtste uit ons rijtje van zes. Maar de punten zijn binnen, dus who cares?"

"Vooruitlopen op de zaken heeft nu geen zin, we moeten het week per week bekijken. Volgend weekend hebben we een wedstrijd tegen Racing Genk voor de boeg, die zal levensbelangrijk worden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties