Kortrijk met zorgen: twijfels rond goalgetter

Kortrijk met zorgen: twijfels rond goalgetter
Foto: © Photonews

Kv Kortrijk neemt het dit weekend op tegen Charleroi. En dat moet het mogelijk doen zonder enkele sterkhouders. Matton is nog niet helemaal terug, nu is er ook twijfel rond een goalgetter.

Aernout Van Lindt in Kortrijk

Ene Ivan Santini sukkelt namelijk met de lies. "Er is vandaag een echo genomen en die was wel positief", aldus coach Yves Vanderhaeghe. Toch is het lang niet zeker dat de goalgetter op de afspraak zal zijn.

"We wachten nu af hoe het de volgende dagen zal verlopen, hopelijk krijgen we hem speelklaar tegen zondag", is het voorlopig nog niet duidelijk of hij klaar raakt.

Quid Matton?

De kans dat Thomas Matton er tegen Charleroi bij zal zijn is zelfs nog kleiner: "Fysiek legt hij geweldige tests af, maar zolang hij niet helemaal pijnvrij is, zal hij niet spelen."

"We moeten voorzichtig met hem zijn", geeft de coach aan. "Zolang hij niet 100% fit is, komt hij het veld niet op. We zullen hem deze week wel nog testen. Hem opnemen in de selectie? Waarom niet, als hij een halfuurtje kan spelen, kan hij ook al meerwaarde bieden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties