Reactie Club Brugge komt elke keer op achterstand: "Omdat de coach ons dat vraagt, hé!"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 16 reacties
Club Brugge komt elke keer op achterstand: "Omdat de coach ons dat vraagt, hé!"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Michel Preud'homme heeft het wellicht al honderden keren herhaald, maar de spelers van Club Brugge kunnen het maar niet onthouden. Elke keer opnieuw is de start slap in play-off 1. En elke keer opnieuw komt blauw-zwart op achterstand.

Cédric De Volder in Brugge

Jawel, duik met z'n allen maar eventjes in de archieven. Standard thuis, KV Kortrijk uit, RSC Anderlecht thuis, KAA Gent uit en dus gisteren Sporting Charleroi thuis. En elke keer opnieuw hetzelfde liedje: een achterstand. 

"Het is jammer dat we elke keer opnieuw op achterstand komen", legt Timmy Simons uit. "Maar ondertussen panikeren we niet meer. We hebben het vertrouwen om zo'n scheve situatie om te buigen."

"Maar de coach vraagt ons telkens om een doelpuntje te slikken", kan Tom De Sutter er na de overwinning om lachen. "Nee, serieus. Ik ken ook de reden niet. Eigenlijk was dat de eerste kans voor de Zebra's, hé. Maar dan zie je dat onze kwaliteit toch de bovenhand neemt."

De mentaliteit, inzet en kwaliteit van het spel waren deze keer wel goed

Michel Preud'homme tilde deze keer niet zwaar aan de achterstand. "De mentaliteit, de inzet en de kwaliteit van het spel waren deze keer wel goed. En dat was tijdens die vorige wedstrijden wel eventjes anders."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties