Reactie Genk neemt afscheid van De Ceulaer: "Heb in play-off 2 laten zien wat ik kan"

Genk neemt afscheid van De Ceulaer: "Heb in play-off 2 laten zien wat ik kan"
Foto: © Photonews

Racing Genk pakte 15 op 18 in play-off 2, maar dat is niet voldoende voor de finale tegen Lokeren. En zo is het meer dan waarschijnlijk ook de laatste wedstrijd van Benji De Ceulaer in loondienst van Racing Genk geweest. Een afscheid in mineur dus toch wel.

Aernout Van Lindt in Waregem

"Natuurlijk gingen we nog voor dat Europees ticket. We bleven er voor gaan en hadden graag nog die finale gespeeld, maar het heeft jammer genoeg niet mogen zijn", begint De Ceulaer met ontgoocheling in de ogen.

Meteen de laatste wedstrijd van hem in loondienst van de Limburgers: "Ik heb hier veel mooie momenten gekend. Fijne tijden, met ook Europees voetbal. Heel zuur dat we dit seizoen daarvoor niet blijven meespelen."

Die ene steek tegen Mechelen ...

De wedstrijd in en tegen Mechelen - waar Genk met 4-0 verloor - bleek uiteindelijk doorslaggevend in deze play-off 2. "Heel erg zuur dat we door 1 steek in Mechelen de finale van play-off 2 laten liggen."

De Ceulaer zelf was wel blij dat hij zijn belang nog kon tonen in de laatste wedstrijden: "Ik heb laten zien wat ik kan", aldus de aanvaller van Genk. "Er zijn al contacten voor volgend seizoen, maar we gaan dat allemaal rustig bekijken later."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws