Trip naar de Freethiel moet orgelpunt worden voor Malinwa

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 3 reacties
Trip naar de Freethiel moet orgelpunt worden voor Malinwa
Foto: © photonews

Met een marge van vier goals op Racing Genk begint KV Mechelen vanavond aan zijn slotspeeldag van play-off 2. Op bezoek bij Waasland-Beveren kan Malinwa de finale tegen de winnaar uit poule B nog nauwelijks ontlopen.

Wie de Waaslanders vorige week aan het werk zag in de Cristal Arena (7-1), gelooft niet dat Mechelen vanavond nog iets in de weg wordt gelegd. De kern, die volgend seizoen drastisch door elkaar wordt geschud, vertoefde op Genkse bodem al in vakantiesfeer.

Guido Brepoels ziet voor zijn laatste opdracht Siebe Blondelle terugkeren van de strafbank. Robson haakt wegens ziekte af, net als de geblesseerden Wilmet, Bojovic, Vermeulen, Addy, Sousa en D'Ulivo.

Aan Mechelse zijde is de belangstelling voor het beslissende duel van vanavond groot. Op de Freethiel werd zelfs een extra supportersvak voor de Kakkers ter beschikking gesteld.

Aleksandar Jankovic moet Cocalic wegens schorsing noodgedwongen thuislaten. Hanni, in de nacompetitie al goed voor vier goals en twee assists, is de man om in de gaten te houden.

Strooit Waasland-Beveren roet in het Mechelse eten?

Dan levert een gokje van 60 euro bij UNIBET ruim 465 euro op. Denk je dat KV Mechelen eenvoudig aan het langste eind trekt? Dan mag je 84 euro bijschrijven op je bankrekening. Bovendien helpt Voetbalkrant.com je graag op weg. Stel via DEZE LINK je gratis wedtegoed (60 euro) veilig.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties