Gerets ontslagen bij Al-Jazira, einde carrière lijkt in zicht

Gerets ontslagen bij Al-Jazira, einde carrière lijkt in zicht
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Eric Gerets is bij zijn club Al-Jazira ontslagen en dat zou wel eens het definitieve einde van zijn trainerscarrière kunnen zijn. De 61-jarige Limburger had zijn pensioen voorzien voor 2016, maar dat lijkt nu toch vroeger te komen.

Met 6 nederlagen in de laatste 11 wedstrijden én een uitschakeling in de Aziatische Champions League, weet je dat het moeilijk wordt om overeind te blijven in het Midden-Oosten. En dat deed Gerets dus niet, want Al-Jazira ontsloeg hem eergisteren, zegt HLN.

Begin april zei Gerets al dat hij half 2016 zou stoppen als trainer, om zich te gaan focussen op het leven buiten voetbal. De ex-Rode Duivel kreeg al eerder een hersenbloeding, dus Gerets begon te beseffen dat er behalve voetbal nog andere dingen in het leven zijn.

Ik ben nu vrij om het leven te gaan leiden zoals ik wil

De Rode Duivels coachen, wat altijd een droom leek voor de ex-coach van onder meer PSV en Galatasaray, zal er dus niet meer inzitten. "Ik ben nu vrij om het leven te gaan leiden zoals ik wil en ik keer terug naar België", zei Gerets gisteren tegen de lokale pers. Het hoofdstuk Gerets lijkt dus afgesloten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties