"Dit worden de Gentse Feesten maal tien"
Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 18 reacties
"Dit worden de Gentse Feesten maal tien"
Foto: © photonews

De spanning in de Arteveldestad stijgt. Nog één nachtje slapen en AA Gent maakt zich op voor de belangrijkste match uit zijn geschiedenis. De fans van de Buffalo's weten met de zenuwen nog amper blijf.

Door Diederik Geypen

"Congé voor donderdag én vrijdag is aangevraagd"

"Wij Gentenaars zijn dit niet gewoon", opent een gespannen Xavier Kirchof van Forza Buffalo bij Voetbalkrant.com. "Na het gelijkspel tegen Charleroi dachten we: Het zal toch niet waar zijn. Daar lieten we de kans liggen om een kloof van vier punten te slaan. Maar kijk, nu kan het donderdag plots gebeuren."

"We zijn allemaal zó zenuwachtig", aldus Kirchof. "Niemand kan nog stilzitten. We spreken morgen heel vroeg af. De congé voor donderdag én vrijdag is al aangevraagd. Als het lukt, zal dit de Gentse Feesten maal tien zijn."

"Ontgoochelingen en 'net niet'-ervaringen"

"We zitten al weken vol spanning", pikt Gaspar Haenecaert van Tatanka in. "Langzaam maar zeker leven we toe naar de climax. Na Nieuwjaar is dat alleen maar gegroeid. En sinds zondag zijn we helemaal zot geworden."

"Ik ben al veertig jaar supporter. We zijn gewoon geraakt aan ontgoochelingen of 'net niet'-ervaringen. De nuchterheid en gereserveerdheid zit er wel wat in. Toch wordt de hoop en de droom nu ongelofelijk groot", besluit Haenecaert.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Voetbalkrant.com

Al meer dan 21673 voetbalfans gingen je voor!

Met de Voetbalkrant nieuwsbrief ontvang je dagelijks al het laatste voetbalnieuws van jouw favoriete competities, ploegen of spelers per mail.

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

 Speeldag 1

Play-off 2

Nieuwste reacties