AZ-Belg op weg naar thuisland: "We moeten er kunnen uitkomen"

AZ-Belg op weg naar thuisland: "We moeten er kunnen uitkomen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Krijgen we binnenkort met Jan Wuytens nog een extra Belg die een terugkeer maakt naar België? Het zou zomaar kunnen, want AZ Alkmaar is bereid mee te werken aan een transfer. En dus de prijs te drukken. En dan zakt het water in de Gaverbeek spontaan.

Tot op heden was het water nog wat te diep aan de Gaverbeek om over een transfer van Wuytens naar Essevee te spreken, maar de nieuwe informatie die vanuit Nederland op ons afkomt doet de beek uitdrogen.

Earnest Stewart is namelijk duidelijk tegenover Voetbal International: "Jan zit nu op de bank en dat is niet goed voor hem. Als we een deal vinden waar iedereen beter van kan worden, dan moeten we er zeker kunnen uitkomen."

Eindelijk naar België?

De Hasselaar werd in 1997 als 12-jarige door PSV weggeplukt bij Anderlecht, zijn hele volwassen carrière speelde hij in Nederland bij Heracles, Utrecht en AZ. 

De linkspoot zou de plek van Steve Colpaert - die normaliter eerstdaags officieel tekent bij Antwerp - kunnen overnemen, al zijn er ook nog andere ploegen die interesse tonen in de centrale verdediger.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties