Dit is de reden waarom de transfer van 'Mitro' nog helemaal niet rond is

Dit is de reden waarom de transfer van 'Mitro' nog helemaal niet rond is
Foto: © Photonews

Gisteren werd de transfer van Aleksandar Mitrovic aangekondigd in de Belgische media. De onderhandelingen zijn nog niet rond en zullen waarschijnlijk nog wat aanslepen. Dat Mitrovic 100 procent zeker naar Newcastle vertrekt, is ook wat voorbarig. En wel om deze reden.

Door Johan Walckiers

Van Holsbeeck is op dit moment op vakantie in het Spaanse Marbella en bevestigde gisteren dat er nog geen akkoord is. "Mitro heeft me niks gezegd van een transfer", zei ook Besnik Hasi gisteren. "Hij is op dit moment heel uitgelaten en scoort met de ogen dicht."

Een nieuwe Mitro vinden zal niet makkelijk worden

Dat wil niet zeggen dat Mitrovic niet gaat vertrekken, maar een doorbraak in het dossier lijkt er nog niet te zijn. "Herman is nog in Spanje. Maar het is niet uitgesloten dat hij vertrekt", voegde Hasi toe. "En dat zou een serieuze aderlating zijn."

"Want wat Mitro hier op stage laat zien, is ongelooflijk. Hij scoort aan de lopende band op training. Als hij vertrekt, moet er een vervanger komen, maar een nieuwe Mitro vinden zal niet makkelijk zijn."

Het bericht dat de entourage van Mitrovic rond is met Newcastle lijkt dus wat voorbarig te zijn. De manager van de Serviër, Pini Zahivi, maakt zich echter sterk dat hij een toptransfer zal versieren voor zijn nieuwste aanwinst.

Nog geen akkoord op clubniveau

Nochtans zijn er nog drie topteams geïnteresseerd, maar die drie - zijnde Porto, Roma en Benfica - hebben niet het geld (17-18 miljoen) om op tafel te leggen. Zahavi heeft vader Mitrovic een transfer beloofd, terwijl Mitrovic er zich weinig lijkt van aan te trekken van wat er rond hem gebeurt.

Bij Anderlecht zien ze vader Mitrovic liever gaan dan komen, maar ze weten ook welke invloed hij heeft op zijn zoon. Newcastle is de voornaamste kandidaat en wil 16,5 miljoen betalen, wat dicht bij de prijs ligt die Anderlecht wil.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties