Niemand zeker van zijn plaats bij Kortrijk: "Iedereen moet knokken"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 1 reacties
Niemand zeker van zijn plaats bij Kortrijk: "Iedereen moet knokken"
Foto: © Photonews

KV Kortrijk haalde in het tussenseizoen met Joham Walem een nieuwe oefenmeester in huis. De voormalige Rode Duivel wacht de zware taak om na een schitterend seizoen onder Yves Vanderhaeghe te bevestigen met de West-Vlaamse club.

Door Timothy Collard

Het bestuur van de Kerels legt de lat niet al te hoog, maar toch heerst er een gezonde ambitie bij Walem. “Het is normaal dat de mensen iets van ons verwachten. Zeker na zo’n schitterend seizoen. Iedereen wil beter, of minstens even goed, doen.”

“Maar… er is een nieuwe staf gekomen, er zijn veel nieuwe spelers en noem maar op. Maar we gaan gewoon ons best doen om een zo goed mogelijk seizoen te draaien. Wanneer ons seizoen geslaagd zal zijn? Als we plezier maken en dat kunnen uitstralen op het veld.”

"Concurrentie is positief"

Voor het eerst in jaren beschikken de Kerels over een uitgebalanceerde kern van 25 spelers. “Concurrentie is goed, dat is positief en zeker niet negatief. Die grote kern houdt wel in dat iedereen zal moeten knokken voor zijn plaats.”

“Maar het zijn profs, hé. Ze moeten daar mee om kunnen. Mij wacht de moeilijkste taak: ik moet knopen doorhakken en keuzes maken.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties