Reactie Bruzzese voelt de hete adem van Bolat al: "Ja, het was mijn fout"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 67 reacties
Bruzzese voelt de hete adem van Bolat al: "Ja, het was mijn fout"
Foto: © Photonews

Club Brugge ging vanavond met 2-1 onderuit op het veld van STVV. Bij het eerste doelpunt kon Sébastien Bruzzese alvast een pak meer gedaan hebben. En dat met de hete adem van Sinan Bolat in de nek. "Het is allemaal niet evident."

Cédric De Volder in Sint-Truiden

Sébastien Bruzzese kreeg een afstandsschot niet onder controle. Ruben Fernandes was er dan ook als de kippen bij om de gelijkmaker tegen de touwen te duwen. 

"Het was geen evidente bal om te stoppen", probeert de doelman van Club Brugge zich toch enigszins te verdedigen. "De aanvaller volgde dan ook goed. Maar het was mijn fout. Ik zal vanavond niet goed slapen."

"Sébastien heeft ook enkele goede ballen gepakt", weet Michel Preud'homme natuurlijk hoe de goalie zich momenteel voelt. "Ook de defensie gaat in de fout, hé. Ik had nog zo gezegd om op alle schoten te volgen."

Allemaal goed en wel, maar Sinan Bolat krijgt op die manier wel heel snel zijn kans. "Maar zijn komst verandert niets voor mij", blijft Bruzzese rustig. "Normaal gezien was Mathew Ryan hier ook nog, hé."

Bolat? Normaal was Ryan hier ook nog, hé

Voor de volledigheid: de winning goal was een prachtige knal van Junior Edmilson. "Ja, dat klopt. Maar de bal week onderweg ook nog eventjes af", besluit de voormalige doelman van onder meer RSC Anderlecht en Zulte Waregem.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties