Mathijssen bracht OHL weer op het hoogste niveau: "We komen in een nieuwe wereld terecht"

Geoffrey Rockele
| 0 reacties
Mathijssen bracht OHL weer op het hoogste niveau: "We komen in een nieuwe wereld terecht"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

OHL maakt morgen zijn rentree op het hoogste niveau. Na de eerste wedstrijd uit bij Racing Genk, mag de ploeg van Jacky Mathijssen zich opmaken voor een duel tegen Anderlecht. Een start die kan tellen, al is er bij de coach geen sprake van paniek.

“We zijn terug in het ‘grote mensen voetbalcircus’ en je weet dat daar consequenties aan kunnen vasthangen”, vertelt Mathijssen op de persbabbel. “Het kan best zijn dat we af en toe een klap of een pandoering zullen krijgen.”

Daar ligt volgens de trainer net de uitdaging dit seizoen. “We moeten daar tegen kunnen en veerkracht tonen.” Maar veerkracht is na een moeilijk seizoen ook het codewoord bij Racing Genk . “Op dit moment loopt bij Genk alles goed. Er waait een nieuwe wind en ze zullen weer veel steun van de supporters krijgen.”

Al acht de coach zijn ploeg niet kansloos. “We zullen zelf in elk geval top moeten zijn om een kans te maken. De drive om een goed resultaat neer te zetten is aanwezig. We komen dan ook opnieuw in een nieuwe wereld terecht”, besluit Mathijssen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties