MPH op zijn hoede voor Sint-Truiden: "Ze leven nog in de roes van hun titel"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 11 reacties
MPH op zijn hoede voor Sint-Truiden: "Ze leven nog in de roes van hun titel"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vanavond rolt de bal opnieuw. Club Brugge trapt voetbaljaargang 2015 - 2016 op gang met een wedstrijd bij STVV. Michel Preud'homme gaat alvast door waar hij vorig seizoen geëindigd was. "Het wordt een moeilijke wedstrijd."

Cédric De Volder in Brugge 

"Zo'n eerste wedstrijd van een nieuw seizoen is altijd een beetje vreemd", vertelt Michel Preud'homme op de wekelijkse persbabbel. "Het is koffiedik kijken, hé. Hoe hebben de anderen de voorbereiding verteerd? Wie is er nu al klaar?"

De Luikenaar kampt met een overvolle lappenmand, maar ziet het zelf wel allemaal in orde komen. "Ik zal een sterk elftal aan de aftrap kunnen brengen. Ook op training merk ik dat het snor zit."

Kunstgras? Het is toegelaten, dus moeten we het accepteren

Voor STVV is het dan weer de terugkeer op het hoogste niveau. "En net daarom wordt het een lastige partij. Die jongens leven nog een beetje in de roes van hun titel."

"Bovendien is het ook speciaal om op kunstgras te voetballen", besluit de voormalige coach van onder meer FC Twente en Standard. "We zullen ons moeten aanpassen. Maar het is toegelaten, dus moeten we het accepteren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties