Reactie Muslin niet gelukkig: "Daar zijn geen excuses voor"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 10 reacties
Muslin niet gelukkig: "Daar zijn geen excuses voor"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Standard kende geen goeie eerste beurt onder nieuwbakken coach Slavoljub Muslin. De oefenmeester (ex-Lokeren) heeft duidelijk nog heel wat werk. Vooral de twee tegengoals konden niet op de sympathie van Muslin, die overigens zoals steeds rustig bleef, rekenen.

Sander De Graeve in Kortrijk

"We begonnen nog goed", liet Muslin optekenen. "Maar daarna zakten we weg. Kortrijk speelde heel fysiek en daar hadden we het moeilijk mee. Ik gaf mijn spelers aan dat ze vooral langs de flanken moesten spelen om het duel te ontwijken."

Dat had niet iedereen zo begrepen. Knockaert kneep vaak naar binnen en liep af en toe zelfs op de rechterflank. "Dat was niet echt het plan, neen. Ik heb liever dat hij aan de linkerkant blijft en buitenom gaat om voorzetten te leveren."

Ik wil dat Knockaert gewoon op links blijft

"Ach, het is duidelijk dat we nog wat werk hebben." Ook op stilstaande fases, Chanot scoorde twee keer op identieke wijze op corner van De Mets. "Het is frustrerend om zo twee goals te slikken. Bij die eerste kan ik mijn jongens weinig verwijten, toen stond Arslanagic geblesseerd aan de kant."

"Voor die tweede zijn geen excuses. Hij kwam centraal voor doel ingelopen, we spelen in zone dus moet daar altijd iemand hem opvangen. Het was een positionele fout van mijn team." Een valse noot om te beginnen dus, bij de Rouches.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties