Reactie Tshimanga heeft supervorm te pakken: "Hopelijk kan ik dit niveau aanhouden"

Robby Morren
Robby Morren
| 17 reacties
Tshimanga heeft supervorm te pakken: "Hopelijk kan ik dit niveau aanhouden"
Foto: © Photonews

Derrick Tshimanga heeft zijn beste niveau opnieuw te pakken. Met twee assists had hij zijn aandeel in de overwinning tegen OH Leuven.

Robby Morren in Genk

"Het was pas de eerste wedstrijd en dan is het altijd nog een beetje zoeken", geeft de verdediger aan. "Voor die competitieopener is er toch wat spanning en wat stress want je wil goed starten."

Tshimanga speelde, net als in de voorbereiding, op hoog niveau. "Hopelijk kan ik dat niveau aanhouden en een goed seizoen maken. Het is natuurlijk leuk om met 2 assists te starten."

Met heel veel vertrouwen naar Gent

Genk creëerde een pak kansen, maar gaf er zelf nog meer weg en mocht blij zijn dat OH Leuven onvoldoende efficiënt was. "We hebben inderdaad te veel kansen weggegeven en dat moet in de komende wedstrijden beter. We lieten te veel ruimte tussen de linies."

"Ik denk dat we tevreden mogen zijn met het resultaat, maar we beseffen dat het spel beter moet", zo vat Tshimanga correct samen. Volgende week staat de verplaatsing naar de landskampioen op het programma. "We kunnen met heel veel vertrouwen naar Gent."


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties