Mathijssen verrast Jan en alleman: "Ik heb mijn opvolger al in gedachten"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 14 reacties
Mathijssen verrast Jan en alleman: "Ik heb mijn opvolger al in gedachten"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

OH Leuven ging van start met een teleurstellende 0 op 9 en woensdag verscheen er op de koop toe een interview met Jacky Mathijssen waarin die zei dat hij 'niet gemaakt is voor OH Leuven.' En dat na amper drie speeldagen…?

"Het is een beetje uit de context getrokken. Maar, ja, ik stel mezelf in vraag”, klinkt het in Het Laatste Nieuws. “Kijk, ik ben een eigenzinnig mens. Dat weet ik van mezelf. Vorig seizoen werkte dat perfect. OHL had mij nodig als crisismanager.”

Nu zou Mathijssen graag meer verantwoordelijkheden krijgen, maar daar is OHL niet zo voor te vinden. “Ik snap heel goed dat de club zijn huidige structuur wil behouden. Ik juich dat zelfs toe. OHL is goed bezig. Deze club heeft Jacky Mathijssen niet nodig als trainer om sportief succes te boeken.”

"Deze club heeft Jacky Mathijssen niet nodig als trainer om sportief succes te boeken"

“Binnen de huidige structuur kan er ook een hele jonge coach, die zich enkel moet focussen op zijn spelers, resultaten halen. Maar op dit moment is het mijn taak om OHL naar het behoud te leiden. Daarna kan er gedacht worden aan een opvolger”, verrast Mathijssen.

“En daar ben ik op dit moment zelf al mee bezig. Ik zou zelfs liegen als ik zou zeggen dat ik nog geen opvolger in mijn hoofd heb. En dat bedoel ik op de meest positief en constructief mogelijke manier.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties