Reactie Musona gaf Proto twee keer het nakijken: "Dat was een kopie van op training"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 5 reacties
Musona gaf Proto twee keer het nakijken: "Dat was een kopie van op training"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Knowledge Musona trok gisteren heel veel aandacht naar zich toe tijdens KV Oostende - RSC Anderlecht. De Zimbabwaanse aanvaller trapte de opener voorbij Silvio Proto, miste vervolgens een pak kansen en schoot in de slotfase zijn tweede van de middag tegen de touwen.

Cédric De Volder in Oostende

Na drie minuten was het al prijs. De hoekschop was van Franck Berrier, de afwerking van Knowledge Musona. "Dat was een kopie van op training", lacht laatstgenoemde de tanden bloot. "Zaterdag speelden we die fase nog na en kijk..."

Het moet gezegd: 2-0, 3-0 of 4-0 aan de rust? Het zou geeneens overdreven geweest zijn. "We zijn de kansen inderdaad vergeten afmaken. Dat is zeker nog een werkpunt. Maar langs de andere kant: je kan niet alles scoren. En het is beter de kansen te missen dan er geen te krijgen."

Het is beter de kansen te missen dan er geen te krijgen

In de slotfase trapte Musona nog een strafschop tegen het net. "Normaal gezien zijn de strafschoppen voor Gohi Bi Cyriac, maar hij was al gewisseld. Het maakt me allemaal niet uit. We hebben gewonnen van RSC Anderlecht én staan op de eerste plaats!"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties