Opmerkelijk: 'Club Brugge denkt aan middenvelder van Real Madrid'

Timothy Collard
Timothy Collard
| 25 reacties
Opmerkelijk: 'Club Brugge denkt aan middenvelder van Real Madrid'
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Na de blessure van Timmy Simons zit Michel Preud'homme met de handen in het haar. De trainer van Club Brugge moet schuiven en gaf eerder al aan dat hij niet echt een vervanger heeft voor zijn kapitein. Maar mogelijk komt daar verandering in.

Zo zou blauw-zwart namelijk een oogje hebben op een middenvelder van Real Madrid. Het gaat om Lucas Silva, een Braziliaan die begin dit jaar voor 13 miljoen euro overkwam van Cruzeiro in zijn vaderland.

Aan het einde van vorig seizoen verzamelde Silva nog wat speelminuten bij de Koninklijke. Tegen Levante, Villarreal en Elche verscheen de 22-jarige middenvelder aan de aftrap, terwijl hij daarnaast ook nog vijf keer mocht invallen.

Ook Southampton en Fiorentina geïnteresseerd

Maar omdat de concurrentie op het middenveld van Real moordend is, wil de club hem dit seizoen liefst uitlenen. Club Brugge zou volgens Marca één van de gegadigden zijn, maar ook Malaga, Getafe, Fiorentina, Hamburg, Southampton, Fenerbahce én Besiktas tonen interesse.

Real Madrid wil Lucas Silva liefst vaak aan spelen zien toekomen en denkt daarom aan een verhuur. Al is ook een verkoop met terugkoopoptie (Real doet dat wel vaker, nvdr.) een mogelijkheid. De kans dat de Braziliaan straks effectief naar Club komt, lijkt hoe dan ook ontzettend klein.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties