De prono van... Leandro Trossard: "Gelijkspelleke in de derby en wij winnen bij KV Mechelen"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 18 reacties
Leandro Trossard: "Gelijkspelleke in de derby en wij winnen bij KV Mechelen"
Foto: © photonews

Een nieuwe lente, een nieuw geluid. Een nieuw seizoen, een nieuwe rubriek. Wekelijks laten we de pronostiek van een voetballer uit onze vaderlandse competitie op u los. Vandaag speeldag 5, met Leandro Trossard.

Ook voor Limburger Trossard is de derby van vanavond een speciale wedstrijd. "Ik volg Racing Genk nog op de voet. Ik verwacht een beladen duel eindigend op een gelijkspelleke."

Zaterdagavond is Trossard zelf aan zet. "Wij winnen hè (lacht). Al is KV Mechelen altijd een moeilijke verplaatsing. Het wordt hard knokken om de overwinning binnen te halen. Aan vertrouwen zal het na mijn goal van vorige week niet ontbreken."

Op zondag ziet de spelmaker Anderlecht iets rechtzetten tegen Lokeren en de Kustboys zich nog meer ontpoppen tot PO1-kandidaat. "Oostende zal wel een punt wegkapen bij Standard. De afsluiter tussen Kortrijk en AA Gent vind ik de moeilijkste om te pronostikeren."

De volledige pronostiek van Leandro Trossard:

Vrijdag
STVV - Racing Genk X

Zaterdag
Zulte Waregem - Club Brugge 2
Waasland-Beveren - Moeskroen-Péruwelz 1
KV Mechelen - OH Leuven 2
Charleroi - Westerlo 1

Zondag
Anderlecht - Lokeren 1
Standard - Oostende X
Kortrijk - AA Gent 2

En u? Denkt u het beter te weten? Ga dan naar onze prono en vul jouw pronostiek in en probeer meer punten te halen dan onze speler van de week.

Klik gewoon op deze link en vul je prono in. We bundelen de pronostieken van onze spelers in 'het spelerscollectief', zodat ze elke week samen meespelen op weg naar een goede eindrangschikking.

Het klassement:

1. Bjorn Ruytinx 5/8
2. Seth De Witte 3/8
2. Jonas Heymans 3/8
3. Maxime Annys 2/8

Volgt u onze speler? Via Unibet kan u van ons een gratis bonus van 60 euro krijgen. Zet u dat bedrag in op een combinatieweddenschap: gelijkspel in STVV - Racing Genk en een overwinning van OHL bij KV Mechelen? Dan kan u al 891 euro rijker worden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties