"Vanden Borre en Anele zouden beter van club ruilen"

"Vanden Borre en Anele zouden beter van club ruilen"
Foto: © photonews

De boog moet niet altijd even strak gespannen staan. Wij gingen deze week op zoek naar de meest opvallende quotes die in de pers verschenen. Binnenland of buitenland, serieus of geestig, dat maakt allemaal niet uit. Zo lang de auteur van de quote er maar 'boenk' op zat.

“Ik wil Memphis kussen”

Louis van Gaal was in de wolken met de prestatie van Memphis Depay tegen Club Brugge. “I want to kiss him”, liet de Nederlander na de wedstrijd in Manchester in zijn beste Engels optekenen.

“Anders moet jij Manchester United coachen?”

Voor aanvang van de partij al liet van Gaal zich op een sappige quote betrappen. “Als jij het beter weet, dan moet je je misschien aanbieden bij het bestuur om trainer te worden”, wierp hij een journalist toe.

“Kleedkamer vol janetten”

Natuurlijk kunnen we ook niet om de uitlatingen van Anthony Vanden Borre heen. De speler van Anderlecht noemde zijn ploegmakkers ‘janetten’ in een pittig interview.

“Misschien moeten Anele en Vanden Borre van club ruilen?”

Een aandachtige lezer had alvast een interessante ruildeal in gedachten. “Waarom ruilen Anele en Vanden Borre niet gewoon van ploeg?” Anele maakte zich onmogelijk bij Genk, Vanden Borre deed hetzelfde bij Anderlecht. Maar of beide clubs staan te springen om de spelers te ruilen, lijkt onwaarschijnlijk.

"Tuur Dierckx: een tuinkabouter die de verkeerde persoonlijke stilist heeft uitgekozen"

Herman Brusselmans liet zich in Het Laatste Nieuws uit over Tuur Dierckx. Met een vette knipoog weliswaar. “Met de bal aan de voet lijkt hij een kleuter die tegen een baksteen wil shotten. En dan die baard! Met zo’n baard ben je simpelweg een tuinkabouter die de totaal verkeerde persoonlijke stilist heeft uitgekozen.” (TC)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties