Analyse Oulare snoert criticasters de mond, maar blijft een zorgenkind

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 16 reacties
Oulare snoert criticasters de mond, maar blijft een zorgenkind
Foto: © Photonews

Obbi Oulare kreeg enkele weken geleden nog de wind van voren, maar de jonge aanvaller werd gisteren in ere hersteld door Michel Preud'homme. Hij heeft de boodschap begrepen, maar de oefenmeester maakt zich nog steeds zorgen.

Door Cédric De Volder

Michel Preud'homme trakteerde Obbi Oulare na de heenwedstrijd bij Manchester United op een openbare donderpreek. De oefenmeester kon niet langer om met de gebrekkige attitude van de jonge aanvaller. 

Oulare reageerde niet als door een wesp gestoken, maar bood prompt zijn excuses aan tegenover de volledige spelersgroep. "Ik ben tevreden met zijn reactie, maar nu moet hij die lijn doortrekken op het veld", liet Michel Preud'homme optekenen. 

Veel motivatie én werklust tegen Standard

De voorbije wedstrijden werd Oulare nog opzij geschoven, maar gisteren kreeg hij vanaf de eerste minuut zijn kans in de topper - alhoewel: 7-1... - tegen Standard. 

En jawel: Oulare werkte als een mier, liep achter elke bal en kreeg de duim van Preud'homme met de regelmaat van de klok omhoog. En dan zwijgen we nog van zijn prachtig doelpunt!

Al blijft de fysieke paraatheid een zorg voor de boomlange aanvaller. "We werken nu al een jaar specifiek aan zijn probleem", is ook Michel Preud'homme ongerust. "Maar we vinden de oplossing niet. En dat baart me zorgen."

Met andere woorden: de reactie van Oulare was goed, maar de 19-jarige aanvaller blijft een zorgenkind voor blauw-zwart. En net daarom zijn de extra aanvallers - Jelle Vossen en Leandro Pereira - broodnodig voor de blauw-zwarte titelkansen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties