"Patosi moet niet onderdoen voor de spelers van Anderlecht"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 1 reacties
"Patosi moet niet onderdoen voor de spelers van Anderlecht"
Foto: © photonews

Er valt niet te twijfelen aan de kwaliteiten van Ayanda Patosi, maar de Zuid-Afrikaan heeft het ontzettend moeilijk om lange tijd op een hoog niveau te presteren. Bovendien zit het ook in het kopje niet altijd even goed. "Anders had hij nu al veel verder gestaan", weet ook Denis Odoi.

Odoi, gisteren te gast in Extra Time, besprak de kwaliteiten van zijn ploegmakker bij Sporting Lokeren. “Pato is een hele goeie. Het is makkelijk om zo iemand voor je te hebben”, klonk het.

“Hij past ook bij mijn speelstijl, vind ik. Hij is geen zuivere flankspeler en trekt soms naar binnen, waardoor er ruimte komt voor mij.”

"Met een andere mentaliteit stond Patosi nu al veel verder"

Maar toch lijkt de Zuid-Afrikaan lang niet het beste uit zichzelf te halen. “Mocht hij een andere mentaliteit hebben, dan stond hij nu al veel verder dan Sporting Lokeren.”

“Hoe dat komt? Ik ga hier niet uitweiden over het privéleven van Pato. Maar ik heb bij Anderlecht gespeeld en weet wat voor jongens daar rondlopen. Ik kan je zeggen, Patosi moet met zijn kwaliteiten niet onderdoen voor die spelers.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties