Reactie De Camargo ziet Genk progressie maken: "We groeien elke week"

Robby Morren
Robby Morren
| 0 reacties
De Camargo ziet Genk progressie maken: "We groeien elke week"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Igor de Camargo vond tegen KV Mechelen eindelijk weer de weg naar de netten. De aanvaller zag dat het goed liep vrijdagavond, maar benadrukt dat een nieuwe ploeg bouwen niet van vandaag op morgen lukt.

Door Robby Morren

"Ik ben blij met mijn goal, het doet deugd om na enkele matchen zonder doelpunt opnieuw te scoren." Toch ligt de spits er niet echt wakker van als de goals even op zich laten wachten. "Ik denk en werk in functie van de ploeg."

"Het was een hele mooie voorzet en actie van Kebano. Ik moest gewoon op de juiste plaats staan om de bal binnen te koppen. Bij zulke goals is de timing heel belangrijk."

We zoeken nog naar automatismen

Igor de Camargo

Peter Maes gaf Kebano een vrije rol in steun van de Camargo en dat pakte goed uit. "De coach zoekt naar een goed evenwicht in de ploeg op alle posities, ook in de aanval. We hebben tegen Mechelen slim gespeeld met acties over de flanken."

"We waren offensief gevaarlijker, we creëerden meer. Maar we zijn een nieuwe ploeg met een nieuwe coach en we moeten nog aan elkaar aanpassen. We zoeken nog naar automatismen. We groeien elke week en hebben al progressie gemaakt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties