KV Mechelen lanceert wel érg unieke zitplaatsen

Redactie
| 12 reacties
KV Mechelen lanceert wel érg unieke zitplaatsen
Foto: © SC

Afgelopen weekend lanceerde KV Mechelen tijdens hun jaarlijkse fanweekend trots de meest unieke zitplaatsen van het Belgische voetbal: De Unibet Field Seats. In het AFAS Stadion, dat de komende maanden nog verder een transformatie ondergaat, bevinden deze seats zich op een unieke plek.

Op zaterdag speelde KV Mechelen een oefenwedstrijd tegen AZ. De aanwezige supporters zagen niet enkel KV winnen met 2-1, maar konden ook voor het eerst de Field Seats in het stadion aanschouwen. Op zondag, de familiedag, kon jong en oud vervolgens ook in de Field Seats op de foto met de spelers van de A-kern.

Winnen doe je niet toevallig

Alle supporters maken iedere thuiswedstrijd kans op een duoticket in de Field Seats. Unibet wil hiermee de echte voetbalkenner belonen, die op de hoogte is van alle ins en outs van de competitie en de ploegen. Dit wordt niet alleen gedaan door de beste plek in het stadion, maar ook door de inzittenden van de Field Seats van extra informatie te voorzien. Voorafgaand, tijdens én na de wedstrijd, zodat men niets over hoofd ziet en waar nodig de strategie kan aanpassen. Winnen bij Unibet doe je namelijk niet toevallig.

Ook een nieuw onderkomen voor de mindervaliden

Direct naast de Seats hebben KV Mechelen en Unibet ook werk gemaakt van een spiksplinternieuwe overkapping voor de mindervaliden. “Vele van onze mindervalide supporters zijn al jaren aan de club verbonden. Daarom hebben we de dugout doorgetrokken en kunnen ze vanaf heden op een comfortabalere manier de wedstrijd volgen.” Aldus Marc Faes, commercieel directeur van KV Mechelen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties