Probleem Van Damme bij Standard? "Nu moeten de echte mannen spelen"

Probleem Van Damme bij Standard? "Nu moeten de echte mannen spelen"
Foto: © photonews

Jelle Van Damme zat dit weekend ostentatief tegen de reclameborden. De kapitein van Standard werd door Yannick Ferrera op de bank gelaten tijdens de degradatietopper tegen Westerlo. En daar was hij allesbehalve blij mee. Zijn manager, Nico Vaesen, laat echter weten dat er geen probleem is.

"Het is larie en apekool dat Van Damme zijn verantwoordelijkheid als kapitein niet zou opnemen. Waarom zeggen die insiders dat niet bij naam? Vraag het de spelers die met Jelle op het veld staan en zij zullen bevestigen dat hij goed traint en als prof werkt", zegt Vaesen in HLN.

"Hij was verrast dat hij niet in de basis stond. Hij is fit, zegt dat er geen probleem is en vond dat hij op basis van zijn vorige wedstrijden niet verdiende om niet te spelen", aldus nog Vaesen. "De club deed er ook alles aan om hem vrij te pleiten van zijn schorsing."

"Dan is het bizar dat hij niet speelt. Ik begrijp de beslissing zelf niet. Zeker in deze moeilijke tijden voor Standard moeten de echte mannen opstaan. Dan moet Van Damme altijd spelen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties