Onze mening: er mag bijna een heel elftal voor de Reviewcommissie komen

Onze mening: er mag bijna een heel elftal voor de Reviewcommissie komen
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Reviewcommissie komt vanavond samen voor speeldag 12. Of ze iemand gaan oproepen? Dat zal nog moeten blijken, maar wij zagen toch alvast een heel legertje voetballers dingen uitsteken waar wel eens een vergrootglas mag op liggen.

Kent u de fabuleuze groep 'Stampen en dagen' al? Neen: dan frissen we met graagte even jullie muzikale kennis op. Maar alle gekheid op een stokje: trappen, duwen en een elleboogje hier of daar, het leek wel het voetbalweekend in een notendop. 

Seth De Witte

Over naar Achter de Kazerne, waar er meer gevochten werd dan gevoetbald. Heeft het zeker vlaggen: Seth De Witte, die met een slagje richting Lepoint diens neus terug even uit positie leek te brengen. 

Chuks Aneke

Ook Essevee had op dat moment al lang met 10 moeten staan. Chuks Aneke ging namelijk ook vaak té driest te keer, Steven De Petter moest ook een slag verwerken tijdens een kopduel. Heeft de Reviewcommissie dat gezien?

Alessandro Cordaro 

Cordaro en Volkov waren op een bepaald moment in een opstootje verwikkeld, waarbij die eerste de tweede tegen een geluidsbox trok. Qua integriteit in gevaar brengen ...

Kaya, Verdier, ...

Na het laatste fluitsignaal nog heel wat gebatter op het veld. Onur Kaya, Nicolas Verdier, ... Het was moeilijk zien wie net wie nog allemaal geduwd heeft, mogelijk zal het rapport van de ref duidelijkheid brengen. 

Khaleem Hyland

We beginnen ons overzichtje van de andere velden in Westerlo, waar Khaleem Hyland uitpakte met de eerste hand/elleboog van het drukke weekend. Slachtoffer van dienst Maric maakte weinig misbaar, maar prijs is het sowieso.

Felipe Gedoz

Felipe Gedoz knikte Steven Defour bijna uit de wedstrijd met een harde schuiver. En hij had al geel, ongelooflijk om op zo'n manier dan een tackle in te zetten.

Leandro 'Bananas' Pereira

En ook Pereira voelde de frustratie opborrelen. Kind van de rekening van zijn slag was - opnieuw - Steven Defour. Dat moet de Reviewcommissie toch gezien hebben?

Olivier Deschacht

Het lijkt wel K3 zoekt K3 stilaan. Handjes draaien, handjes draaien, ... Kind van de rekening? Victor Vazquez. Ook na de wedstrijd nog een opstootje tussen beiden, benieuwd wat ze daar gaan mee doen ...

Jelle Van Damme

Ging voorop in de strijd in de topper in Wallonië: Jelle Van Damme. Een echte krijger, die na de match schandalig werd bejegend door de supporters van Charleroi. Maar tijdens de match prikte hij ook al enkele keren. De tackle op Ndongala? Er hebben er al voor minder rood gekregen. 

Wie mag er (allemaal) voorkomen van u?

1%
4%
5%
31%
5%
9%
3%
3%
37%
2%
1%
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties