Sprokkels: Contractverlenging bij KV Kortrijk, wedstrijd stilgelegd in Frankrijk

Sprokkels: Contractverlenging bij KV Kortrijk, wedstrijd stilgelegd in Frankrijk
Foto: © photonews

Onze redactie wordt dagelijks overstelpt door nieuwigheden en leuke weetjes. We bundelen alles in een handig overzicht. Zowel transfergeruchten als andere leuke zaken krijgen hier hun plek. Zelf iets gevonden? Laat het ons weten in de reacties.

  • Eerder meldden we al dat Van Eeno zijn contract verlengde bij KV Kortrijk. Dat deed ook Marusic. Hij tekende bij tot 2018.

  • In Frankrijk werd een bekerwedstrijd stilgelegd wegens het noodweer. Het ging om de wedstrijd tussen Gazélec Ajaccio en Guingamp. 

  • Bologna heeft een nieuwe coach. Rossi werd aan de deur gezet en Donadoni komt in zijn plaats.

  • Dodi Lukebakio krijgt een nieuw en verbeterd contract. Anderlecht is bezig dat op te stellen. De 18-jarige maakte afgelopen weekend zijn debuut, maar wordt een grote toekomst toegedicht.

  • KRC Genk heeft zijn zoektocht naar een nieuwe communicatiemanager afgerond.  De 32-jarige Willem Boogaerts start ten laatste begin januari 2016 bij KRC Genk als communicatieverantwoordelijke.

  • Michel Platini mag voorlopig deelnemen aan de FIFA-verkiezing. De Fransman lag zwaar onder vuur toen bleek dat hij een betaling van bijna 2 miljoen euro had ontvangen van FIFA-voorzitter Sepp Blatter. Omdat Platini nu 90 dagen geschorst is, beslist het verkiezingscomité niet definitief over zijn kandidatuur.

  • Brute pech voor Valencia en aanvaller Rodrigo. De aanvaller heeft een ligament in zijn knie gedeeltelijk gescheurd en is wellicht drie maanden out. De smaakmaker van Valencia zal volgende week woensdag dus niet van de partij zijn tegen KAA Gent.

  • Beter nieuws is er dan voor Jannes Vansteenkiste. De verdediger van Antwerp ging dinsdag met succes onder het mes (kruisbanden) en kan nu écht aan zijn revalidatie beginnen.

  • De statistieken zijn Club Brugge gunstig gezind, zo vlak voor de wedstrijd tegen OH Leuven. Blauw-zwart verloor thuis nog nooit van de promovendus.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties