Onze mening: zij mogen zich al klaar houden voor de Reviewcommissie
Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt
| 5 reacties

Cuevas en de aanvallers van Khaleem Hyland in Moeskroen

Onze mening: zij mogen zich al klaar houden voor de Reviewcommissie
Foto: © Photonews

De Reviewcommissie komt vermoedelijk pas maandag samen voor speeldagen 13 en 14. Of ze iemand gaan oproepen? Dat zal nog moeten blijken, maar wij zagen toch alvast een aantal voetballers dingen uitsteken waar wel eens een vergrootglas mag op liggen.

Christian Cuevas

Deze keer geen heel bataljon dat volgens ons moet voorkomen op basis van tv-beelden. Maar we zagen toch wel weer enkele zaken die eigenlijk niet door de beugel konden.

Zo was de aanslag van Christian Cuevas op Mame Thiam woensdagavond aan de Gaverbeek er eigenlijk los over. Dat hij zich meteen ging excuseren en daardoor weg kwam met geel hoeft geen reden te zijn om hem niet op te roepen. 

Badri en Michel

Wat zich in Moeskroen afspeelde was zo mogelijk nog ernstiger. In het tumult na een fout probeerden zowel Julian Michel als Anice Badri met een rechtse hoek en/of een voetje Khaleem Hyland uit te schakelen.

Beiden misten in hun 'opzet', maar de intentie was allerminst proper van beide kemphanen. Benieuwd wat dat zal geven voor de Reviewcommissie, die mogelijk pas maandag samenkomt. Benieuwd wat we dit weekend nog te zien krijgen ...

Wie zou u oproepen?

25%
33%
17%
17%
8%
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties