Reactie Zo reageert men bij Essevee en KV Kortrijk na 'billijk gelijkspel'

Zo reageert men bij Essevee en KV Kortrijk na 'billijk gelijkspel'
Foto: © photonews

Zulte Waregem en KV Kortrijk hielden het aan de Gaverbeek op een al bij al billijke 2-2. De fans van beide ploegen hadden op meer gehoopt, in de mixed zone wisselde ontgoocheling en blijdschap elkaar af bij beide teams.

Bij Essevee heerste ontgoocheling: "We wilden de fans vandaag de drie punten geven", gaf Steve De Ridder ootmoedig toe. "Maar dat is ons niet gelukt. We speelden ook niet onze beste wedstrijd van het seizoen."

Maar de puntdeling houdt de Waregemnaren wel op koers: "We blijven meedraaien in die top-6, dat is belangrijk. Tegen rechtstreekse concurrenten pakten we 7 op 9, in die zin is het goed dat we hier niet verloren."

Hadden misschien wel de beste kansen -

De bezoekers uit Kortrijk waren ook niet helemaal tevreden met de puntendeling. "Vooraf teken je hier natuurlijk voor, maar we hadden toch wel een aantal kansen. Misschien zelfs de beste", was Gertjan De Mets niet helemaal tevreden.

Ook Maxime Chanot vond dat er meer in zat: "We pakken twee goals op infiltraties en verder hebben we zelf de betere kansen. Maar als je ziet welke resultaten Zulte Waregem neer heeft gezet tegen STVV of in Oostende, dan kan ik me wel vinden in een puntendeling."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties