"Als Anderlecht op 0-1 komt, gaan de poppen weer aan het dansen"

"Als Anderlecht op 0-1 komt, gaan de poppen weer aan het dansen"
Foto: © Photonews

Onze huisanalist, Hernan Losada, maakte in 2009 de testmatchen tussen Standard en Anderlecht nog mee. Vanop de bank weliswaar, maar de herinneringen liggen nog vers in het geheugen. "Zoiets heb ik later nooit meer meegemaakt."

Losada herinnert het zich nog goed. "Het was de eerste match van Romelu Lukaku en Standard was heel goed bezig met Defour, Witsel, Fellaini, Carcela, Mbokani,... Het was het grote Standard. Meteen nadat de wedstrijd op Sclessin gedaan was, hoorden we het liedje van de Champions League. Dat deed toen pijn bij de spelers."

"Het is nog altijd iets anders dan Anderlecht-Club Brugge. De sfeer tegen Standard is altijd feller, intenser. De heenmatch in het Astridpark was al héél gespannen. Je had net het incident met Wasilewski gehad... Man, dat was het felste wat ik ooit in België meemaakte, die wedstrijden."

Als Standard verliest, is het gedaan voor PO 1

Hernan Losada

En ook onze analist ziet het weer eens fout lopen. "Als Anderlecht op 0-1 komt, gaan de poppen weer aan het dansen gaan. Daar vrees ik voor. Ik denk dat er dan weer met vanalles gegooid gaat worden. 't Is ook normaal. Ik geloof echt dat als Standard verliest, het gedaan is voor PO 1. En dat gaan de fans niet pikken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties