Dit is ons team van de week

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 13 reacties
Dit is ons team van de week
Foto: © SC

Op Super Sunday kwamen de Waalse ploegen het sterkst uit de verf. Het mag dan ook niet verbazen dat zowel Charleroi als Standard goed vertegenwoordigd zijn in ons team van de week.

Doel

Een doelman die scoort en niet in het team van de week staat, dat hebben we nog niet vaak meegemaakt. Dutoit wist niet precies hoe hij scoorde, maar verdient zijn plaats in het team van de week.

Verdediging

Standard maakte vooral het verschil op de flanken. Jelle Van Damme stond defensief als een huis en ook verloren zoon Goreux liet zich positief opmerken. Bij herfstkampioen Oostende had Brillant een begenadigde dag.

Middenveld

Op het middenveld zorgde Kaya bij Zulte Waregem voor de idee뮀. Hij telde assist nummer zeven en acht bij zijn lijstje. Saglik was dé motor van Charleroi in de stuntzege op Gent. Verder hebben we op de flanken nog doelpuntenmaker Legear en een fantastische Tainmont.

Aanval

Voorin was het uitkijken naar de prestatie van Vossen tegen Racing Genk. De spits stelde niet teleur en zorgde voor de Brugse zege. In Beveren had Livio Nabab een uitstekende invalbeurt met twee assists en Perbet was in Gent zijn dodelijke zelve.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties