Ziet Club Brugge er straks verrassend anders uit?

Cédric De Volder Sander De Graeve
Cédric De Volder en Sander De Graeve
| 50 reacties
 Ziet Club Brugge er straks verrassend anders uit?
Foto: © Photonews

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Club Brugge geniet momenteel van een welverdiende interlandbreak. Maar er wordt keihard gewerkt in de schaduw van het Jan Breydelstadion. En blauw-zwart zou er binnen een tiental dagen wel eens verrassend anders kunnen uitzien.

Michel Preud'homme zei het voor de wedstrijd tegen KRC Genk ook al. "Ik zie heel veel langdurig geblesseerde spelers terugkeren op het oefenveld. Die jongens zullen binnenkort voor extra concurrentie zorgen."

En de namen zijn niet min: Bjorn Engels, Lior Refaelov, Ruud Vormer (al eens in de wedstrijdselectie, nvdr.), Sander Coopman en Mikel Agu. 

Verwachtingen zijn hooggespannen

De eerste drie jongens kunnen een basisplaats claimen, terwijl het jeugdproduct vorig seizoen zijn talent al liet bewonderen. Van Agu - geleend van FC Porto - wordt dan weer enorm veel verwacht.

We legden alle namen eventjes op een rijtje en merkten op dat Preud'homme - als iedereen fit zal zijn - perfect kan kiezen uit twee elftallen. 

  • De elf die de voorbije weken meermaals de voorkeur kregen:
  • En de alternatieve elf...

Enkele bemerkingen zijn natuurlijk op hun plaats. Het lijkt ons weinig waarschijnlijk dat bovenstaande elf samen aan de aftrap zullen staan in een wedstrijd met inzet.

Meer zelfs: er is in deze elftallen zelfs geen plaats voor jongens als Coopman en Tuur Dierckx, terwijl laatstgenoemde toch een publiekslieveling is op Olympia. 

En de keuze van de lezer?

Onze redactie wil natuurlijk weten welk elftal de lezers de wei zouden insturen. Wil je zelf ook je blauw-zwarte opstelling maken? Dan kan je doen via DEZE LINK!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties