Refaelov staat dicht bij terugkeer: "We gaan Preud'homme hoofdpijn bezorgen"

Redactie
| 13 reacties
Refaelov staat dicht bij terugkeer: "We gaan Preud'homme hoofdpijn bezorgen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het heeft de volledige heenronde geduurd, maar het Jan Breydelstadion kan binnenkort opnieuw genieten van de dribbels, assists en doelpunten van Lior Refaelov. En zelf heeft de Israëliër maar één doel. "Ik wil de mensen gelukkig maken."

Lior Refaelov liep op de openingsspeeldag (op het veld van STVV, nvdr.) een voetbreuk op. De Israëliër miste daardoor niet alleen de heenronde, maar ook de wedstrijden tegen pakweg... Manchester United. 

"Maar ik zal wel frisser zijn in play-off 1", blijft Rafa positief in Het Laatste Nieuws. "Ik werk keihard om de fysieke kloof te dichten. Het is mijn taak om creativiteit bij te brengen. Door de vele geblesseerden miste Club Brugge een aantal dingen."

Ik weet hoeveel mensen smachten naar een titel van Club Brugge

Lior Refaelov

Maar de Israëliër is ervan overtuigd dat het blauw-zwart van vorig seizoen binnenkort te zien zal zijn. "Dat zal gebeuren als de groep compleet is. En dan gaan we Michel Preud'homme hoofdpijn bezorgen door de keuzes die hij moet maken." (lacht)

"Ik weet hoeveel mensen smachten naar een titel van Club Brugge", besluit Refaelov. "Ik wil deel uitmaken van het team dat de mensen gelukkig maakt. Om dan door de grote poort te vertrekken? Of om Champions League te spelen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties