OHL zit diep: "Mentaal is het heel moeilijk"

Robby Morren
Robby Morren
| 0 reacties
OHL zit diep: "Mentaal is het heel moeilijk"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Scoren is een gigantisch probleem voor OH Leuven. Toch wil Pieterjan Monteyne niet met de vinger naar de spitsen wijzen. Hij steekt de hand eerst in eigen boezem. "We moeten de nul houden."

De nederlaag tegen Genk kwam hard aan. "Het is jammer dat we door kleine foutjes te veel doelpunten incasseerden. Zaterdagavond was Genk heel efficiënt. Dat was een zure nederlaag."

En toch had het anders kunnen lopen. De Leuvenaars begonnen sterk met druk naar voor en enkele uitstekende kansen in de openingsminuten. Maar de bal ging niet tegen de touwen, een gebrek aan kwaliteit? Niet volgens Monteyne.

Mentaal is het heel moeilijk

"We scoren moeilijk, maar ik vind niet dat we ons daarop moeten focussen want we krijgen ook teveel goals tegen. We mogen die foutjes niet meer maken. Bovendien scoorden we zaterdag wel. Hopelijk geeft dat vertrouwen aan onze aanvallers."

En zo blijft OH Leuven die laatste stek delen met Westerlo na een teleurstellende 0 op 15. "Het is mentaal heel moeilijk. We wilden tegen Genk zo graag iets neerzetten en dat lukte niet. We zijn allemaal heel ontgoocheld."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties