Reactie KV Mechelen bekert verder: "De kortste weg naar een mooi seizoen"

KV Mechelen bekert verder: "De kortste weg naar een mooi seizoen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KV Mechelen zit in de kwartfinales van de Beker van België. "En daarmee op een match van de halve finales", dromen ze alvast van een goede loting voor de match binnen twee weken. Liefst thuis, want daar kunnen ze altijd iets meer.

"We wisten dat Waasland-Beveren hier zou komen verdedigen. Maar we wilden volop voor die kwartfinales gaan. Dat is ons gelukt, hopelijk krijgen we nu een goede loting, want ook de kwartfinales is in een wedstrijd."

"Het belangrijkste vandaag is de kwalificatie", meende Paulussen nog. "We hebben er echt voor gevochten en al bij al was het dan ook verdiend, zeker op mentaliteit. Dit is de kortste weg naar een mooi seizoen."

De beker leeft bij de spelers én de supporters -

Mats Rits

"Hopelijk kunnen we thuis spelen, want thuis kunnen we altijd iets meer. Chapeau ook aan de fans, die toch weer talrijk waren opgekomen na een zware nederlaag dit weekend. De beker is een speciale competitie die leeft bij de spelers en de supporters", vulde Mats Rits aan.

De coach hield het op: "Mission accomplished. We hadden de match misschien sneller moeten doodmaken, maar we zijn een ronde verder en dat is wat telt. Hopelijk kunnen we iedereen recupereren voor de match tegen Moeskroen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties