Ex-speler van Everton en Atlético Madrid krijgt gouden raad: “Ga bij Club Brugge of Standard spelen!”

Timothy Collard
Timothy Collard
| 7 reacties
Ex-speler van Everton en Atlético Madrid krijgt gouden raad: “Ga bij Club Brugge of Standard spelen!”
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Hij droeg doorheen zijn carrière het shirt van Atlético Madrid, Everton, Fulham en Hertha Berlijn, maar tegenwoordig zit hij op een zijspoor bij Ajax. Neen, het gaat niet goed met Johnny Heitinga.

De voormalige international van Oranje stond sinds hij afgelopen zomer terugkeerde naar de Amsterdam ArenA nog niet één keer in de basis. In Voetbal Inside kwam de situatie van Heitinga dan ook aan bod.

“Hij moet er gewoon mee stoppen bij Ajax”, aldus René van der Gijp “Het kan niet hoe ze met hem omgaan. Dat doe je niet met iemand die zoveel voor de club heeft betekend. Elke keer als hij mag meedoen, is het ook maar voor vijf minuten.

Mensonterend

Van der Gijp kan maar niet begrijpen op welke manier de Ajacieden met de 32-jarige Heitinga omgaan. “Wat Ajax doet met een jongen die 85 interlands (het zijn er zelfs 87, nvdr.) achter zijn naam heeft staan, vind ik mensonterend.”

De Nederlandse analist heeft dan ook een tip voor de verdediger. “Hij moet in januari zeggen: het maakt me hier geen reet meer uit. En John, ga dan toch lekker bij Standard of Club Brugge spelen. Ergens in België of Duitsland, het maakt niet uit.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties