"Wolfsburg sterker dan Lyon én Valencia" en "Olympiakos is een ongelukkige loting"

Redactie
| 12 reacties
"Wolfsburg sterker dan Lyon én Valencia" en "Olympiakos is een ongelukkige loting"
Foto: © Photonews

Met VfL Wolfsburg en Olympiakos Piraeus zijn de komende tegenstrevers van AA Gent en Anderlecht in Europa bekend. "Geen topnamen voor de Belgische ploegen, wel linke opdrachten", oordeelt huisanalist Hernan Losada.

"Wolfsburg is op papier een haalbare kaart ten opzichte van de andere kandidaten", opent Losada. "Toch valt de tegenstander niet te onderschatten. Dit is een sterkere ploeg dan Valencia en Lyon. Ik had op Barça of Real gehoopt. Als ze niet doorgaan, zal iedereen teleurgesteld zijn."

"Een Duitse ploeg is toch altijd moeilijker dan een team uit een ander land. Ze zullen naar Duitsland moeten trekken om een voorsprong te verdedigen, niet omgekeerd. De Bruyne is er weg, maar met Schurrle en Draxler blijft het een aartsgevaarlijke tegenstrever."

"Halve finale zal kers op de taart zijn"

"Olympiakos is al jaren de beste ploeg in Griekenland", gaat Losada verder met de paars-witte tegenstrever. "Ze kopen telkens de beste spelers en niet alleen uit binnenland. Met de duizenden gekke fans krijgen ze het niet gemakkelijk. Ik maakte het zelf mee tegen PAOK."

"Dit is geen gelukkige loting. Ook zij moeten eerst thuis aan de bak. In de Europa League verwacht je om door te gaan. De kers op de taart zou een halve finale zijn."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties