Dit is ons Team van de Week

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 5 reacties
Dit is ons Team van de Week
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Op speeldag negentien was het geeuwen geblazen in Westerlo, maar kregen we spektakel op zondag in Luik. Standard en AA Gent werden de winnaars van het weekend.

Doel

Het duel van zondagavond tussen STVV en AA Gent was er één tussen twee uitstekende doelmannen. Sels haalde het en werd door STVV-coach O'Loughlin geroemd als de beste van de competitie. Met enkele stevige reddingen hield hij de nul.

Verdediging

Standard had van zijn kant heel wat te danken aan Jelle Van Damme. De captain gaf het voorbeeld en maakte de eerste goal tegen Club Brugge. De Luikenaars doen opnieuw helemaal mee.

In Waregem kent Godeau een betere periode, ook deze week was hij bij de uitblinkers. Benieuwd of hij nog steeds moet vertrekken. RMP mocht Aksentijevic danken. Samen met Markovic maakte hij kipkap van de Kortrijkse linkerflank.

Middenveld

Op het middenveld was Jarno Molenberghs het enige lichtpunt in Westerlo-Genk en kende Trebel een begenadigde namiddag tegen Club. Brecht Dejaegere bedankte voor het vertrouwen met de goal van de Gentse voorsprong in Sint-Truiden.

Dat Markovic het team niet haalde, heeft hij vooral aan Dossevi te danken. Wat een wedstrijd van de rechtsbuiten van Standard. Ook op de flank waren de dribbels van Canesin een hel voor N'Sakala. Hij werd helemaal dolgedraaid door de ex-speler van Paarswit.

Aanval

Voorin stond er geen maat op Marko Scepovic. De Servische aanvaller van Moeskroen zorgde met twee goals en een assist voor de zege op Kortrijk. Bij Essevee kroonde Leye zich tot slot tot topschutter aller tijden. Chapeau!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties