Het is weer de beurt aan Louwagie: "Depoitre mag me contacteren als hij zich bedacht heeft"

Redactie
| 3 reacties
Het is weer de beurt aan Louwagie: "Depoitre mag me contacteren als hij zich bedacht heeft"
Foto: © photonews

Michel Louwagie gaf eerder al aan dat KAA Gent genoodzaakt is om Laurent Depoitre te verkopen in juni. De aanvaller trok die conclusie echter in twijfel. Dus is het nu de beurt aan de manager van de landskampioen om opnieuw te reageren.

KAA Gent en Laurent Depoitre zaten al meermaals rond de tafel om het contract van de aanvaller (tot medio 2017, nvdr.) te verlengen. "We boden hem een toploon naar onze normen, maar hij weigert te tekenen."

"We zullen Depoitre dus in juni moeten verkopen", was Michel Louwagie duidelijk. "Anders dreigen we hem gratis te verliezen. Al mag er nog steeds niemand weg in de zomer."

We laten Laurent Depoitre in 2017 niet gratis vertrekken

Michel Louwagie

Depoitre zelf reageerde door te stellen dat hij helemaal niet weg wil na het seizoen. Dat artikel kan je via DEZE LINK nog eens rustig nalezen. En dus lag de bal opnieuw in het kamp van Louwagie.

"Er mag duidelijk gecommuniceerd worden als er geen twijfel meer is", aldus de manager in Sport/Voetbalmagazine. "Maar Laurent me me altijd contacteren als hij zich bedacht heeft. Maar we laten hem in 2017 niet gratis vertrekken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties