Burgemeester komt met waarschuwing in Brugs stadiondossier: "Het blijft op eieren lopen"

Redactie
| 28 reacties
Burgemeester komt met waarschuwing in Brugs stadiondossier: "Het blijft op eieren lopen"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het Brugs stadiondossier gaat de goede kant op. Meer zelfs: 2016 zou wel eens het jaar van de doorbraak kunnen worden. Maar Renaat Landuyt waarschuwt voor grootspraak.

Club Brugge krijgt een nieuwe voetbaltempel, terwijl het Jan Breydelstadion zal worden gerenoveerd en aangepast aan de noden en wensen van Cercle Brugge

"Het is en blijft een ongelooflijk lastig dossier", vertelt Renaat Landuyt in Krant van West-Vlaanderen. De burgemeester van Brugge legt meteen uit hoe alles in z'n werk gaat.

Zwijgen is goud waard, maar niet iedereens grootste gave

Renaat Landuyt

"Eerst onderhandelden we een nieuw akkoord over het gebruik van het huidige stadion, met alle kosten voor de verenigingen. Maar voor het nieuwe stadion werd er ook rond de tafel gezeten. Gesprekken over de locatie, binnen en buiten Brugge."

Nu ligt de bal in het kamp van de Vlaamse regering. "Het blijft opletten voor procedurefouten. Ondertussen bereiden we ons voor op de onteigeningen en wordt er een studiebureau aangesteld om het Jan Breydelstadion om te bouwen."

Waarschuwend vingertje

En de Brugse burgemeester komt meteen met een waarschuwing op de proppen. "Het blijft op eieren lopen. Ik hoop dat de collega's niet te vroeg grote verklaringen zullen afleggen. Zwijgen is goud waard, maar niet iedereens grootste gave."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties