QSF reageert na debuut Oulare: "Ik besliste dat het genoeg was na 45 minuten"

Caroline Tonnelier
| 3 reacties
QSF reageert na debuut Oulare: "Ik besliste dat het genoeg was na 45 minuten"
Foto: © SC

Obbi Oulare kreeg in de FA Cup eindelijk de kans om zich te bewijzen. Hij kreeg zelfs onmiddellijk een basisstek, maar aan de pauze werd hij al gewisseld.

De speler zelf was vooral blij met de kans die hij na vier maanden eindelijk kreeg. Op Twitter toonde hij zich ook onder de indruk van de fans.

Of die fans ook onder de indruk waren van hem? Er was heel wat kritiek op zijn eerste 45 minuten, maar andere fans zagen dan weer een beloftevolle prestatie. 

Belangrijker is natuurlijk wat de coach ervan vond. Quique Sanchez Florés werd geciteerd door de Watford Observer en benadrukte dat Oulare voor Watford "een project is". 

 "Hij heeft al veel geleerd en vandaag heeft hij het geprobeerd. Hij is een andere speler dan toen hij hier vier maanden geleden aankwam, een volledig andere speler."

"Op training gaat het beter, dus hij staat dichter bij de selectie. 45 minuten in Engeland zijn niet te vergelijken met 45 minuten in België. Dit is een grote uitdaging voor hem en ik besliste dat het aan de rust genoeg was. Hij is nog jong en we willen geen grotere druk voor hem."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties