Preud'homme vertelt ronduit over nakend vertrek van verdediger én laat licht schijnen op inkomende transfers

Cédric De Volder
Cédric De Volder vanuit Brugge
| 28 reacties
Preud'homme vertelt ronduit over nakend vertrek van verdediger én laat licht schijnen op inkomende transfers
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Opvallende afwezige in de wedstrijdselectie van Club Brugge voor de wedstrijd tegen Royal Mouscron Péruwelz: Oscar Duarte. En de verdediger is niet gekwetst.

Oscar Duarte had dan wel een beetje last aan de hamstrings, maar de Costa Ricaan kon de voorbije dagen wel trainen. Michel Preud'homme windt echter geen doekjes rond de afwezigheid van de verdediger. 

"Duarte zit niet in de selectie om het risico op een blessure te vermijden. De kans is groot dat hij eerstdaags een transfer zal krijgen. We verkeren achteraan niet in nood, dus dan is de keuze snel gemaakt."

Oscar Duarte zit niet in de selectie om het risico op een blessure te vermijden

Michel Preud'homme

De Costa Ricaanse international heeft een akkoord met SD Eibar op zak, maar ook AFC Fiorentina en US Palermo zijn al op de geruchtenmolen gesignaleerd. Club Brugge wil dan weer meer vangen dan anderhalf miljoen euro.

En aan inkomende zijde? 

Ondertussen krijgt Leandro Pereira (nog minstens drie weken out, nvdr.) dan toch niet de kans om zich te bewijzen. Met andere woorden: Club Brugge zal de transfermarkt opmoeten. Het is een risico om geen extra spits te halen.

"Ik ben tevreden over mijn kern", herhaalt Preud'homme nogmaals. "Of ik niet beter een extra spits zou hebben? Dan halen we er eentje en begint Leandro te scoren. En dan heb ik vier spelers voor één positie..."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties