Standard, Gent én Oostende winnen? Dat levert extra op!

Redactie
| 0 reacties
Standard, Gent én Oostende winnen? Dat levert extra op!
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

We zijn helemaal terug in de Jupiler Pro League, gedaan met de winterstop. Meteen leuke wedstrijden te voorspellen. En op zondag kan je een extra leuke slag slaan.

Om de terugkeer van het voetbal in de Jupiler Pro League te vieren, maakt UNIBET van elke wedstrijd een feest. Op speeldag 22 kan je een extra slag slaan op Super Sunday!.

Als Gent, Standard én Oostende alledrie hun wedstrijd winnen, dan krijg je een extra bonus: de odds worden namelijk verhoogd tot 9,5. Een gratis bonus - die u HIER van ons krijgt - van 60 euro wordt zo dus meteen 570 euro! 

Na twee weken rust opnieuw heisa op de Belgische voetbalvelden! Het meeste kabaal komt waarschijnlijk van het veld van leider AA Gent, dat Anderlecht over de vloer krijgt. Niets zo mooi om de competitie terug op gang te trekken als een clash tussen de nummers één en twee.

Daarnaast twee andere mooie zondagswedstrijden. Oostende ontvangt Waasland-Beveren (dat een 1-5 thuisnederlaag in de heenwedstrijd goed te maken heeft) en Standard moet op bezoek bij Lokeren.

Zet in op winst van Gent, Standard en Oostende aan een verhoogde notering van 9.50. Speel mee op unibet.be.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties