Reactie Mazzu kan ontgoocheling niet verbergen: "Verdienden niet één, maar drie punten"

Mazzu kan ontgoocheling niet verbergen: "Verdienden niet één, maar drie punten"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Je moet maar Charleroi zijn en met 1 op 6 staan na twee wedstrijden waarin je de tegenstander over 180 minuten gezien gewoon gedomineerd had. Maar de realiteit is de realiteit en dus moest Felice Mazzu zich daarbij neerleggen.

"De goden zijn tegen ons", vloekte Mazzu tijdens de wedstrijd. "Maar ik ga twee vragen stellen. Eén: waarom krijgen we zo snel een goal tegen? En twee: waarom verliezen we? Het antwoord is inderdaad dat we de kansen niet afmaken. Als je er zoveel hebt, moet je er altijd meer dan één maken."

"Maar ook omdat na onze vroege goal de concentratie weg was. Er was vreugde, vrolijkheid, speelsheid,... maar ik had al teken gedaan dat ze zich moesten opstellen. Maar ik moet mijn spelers feliciteren met hun match. We waren de beste ploeg op het veld, voor de tweede week op rij. Eén kwartier was Anderlecht beter en daarin scoren ze."

Mazzu kocht er niet veel voor. "We mogen heel ontgoocheld zijn, want we verdienen niet één punt, maar drie. Dat is nu twee matchen dat we de tegenstander domineren. Maar goed, hier kunnen we op voortbouwen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties