Update: Kortrijk haakt verrassend af voor speler Club Brugge, Westerlo houdt de lippen stijf op elkaar
Timothy Collard
Timothy Collard
| 2 reacties

KV Kortrijk haakt verrassend af voor speler Club Brugge, KVC Westerlo houdt de lippen stijf op elkaar

Update: Kortrijk haakt verrassend af voor speler Club Brugge, Westerlo houdt de lippen stijf op elkaar
Foto: © photonews

Het leek enkele dagen nog in kannen en kruiken, maar uiteindelijk trekt Jean-Charles Castelletto (20) dan toch niet naar KV Kortrijk. Club Brugge moet dus snel op de proppen komen met een oplossing voor zijn jonge verdediger, aangezien de transfermarkt volgende week zijn deuren sluit.

Het had er alle schijn van weg dat Castelletto tot het einde van het seizoen de kleuren van Kortrijk zou gaan verdedigen. Maar de Kerels zien uiteindelijk toch af van zijn komst, zo meldt Het Laatste Nieuws.

Mogelijk stalt Club Brugge de Fransman nu enkele maanden bij KVC Westerlo, waarmee het eerder al een akkoord had bereikt over een uitleenbeurt van de voormalige speler van Auxerre.

Wil Westerlo Castelletto nog?

Al duikt er mogelijk wel een probleem op, aangezien Westerlo met Hervé Matthys maandag reeds een polyvalente verdediger huurde van Anderlecht. Het is dan ook niet duidelijk of de Kemphanen er nog een extra verdediger bij willen.

Bij Westerlo houden ze de lippen alvast stijf op elkaar. "Goh, er zullen ons de komende dagen nog heel wat spelers worden aangeboden", blijft voorzitter Herman Wijnants op de vlakte in een gesprek met Voetbalkrant.com. "Ik ga mij nu niet uitspreken over Castelletto. We zullen wel zien wat de toekomst brengt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties