Meningen over Vanden Borre erg verdeeld: "Geef hem nieuwe kans" vs. "Hij moet de gevolgen van zijn daden dragen"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 3 reacties
Meningen over Vanden Borre erg verdeeld: "Geef hem nieuwe kans" vs. "Hij moet de gevolgen van zijn daden dragen"
Foto: © photonews

Er is de laatste dagen heel wat te doen omtrent Anthony Vanden Borre. Moet de verloren zoon van RSC Anderlecht een nieuwe kans krijgen nadat hij zijn ploegmaats 'janetten' noemde of moet paars-wit het been stijf houden en de rechtsback lozen? Wij stelden de vraag in ons 'Debat van de Week'.

Één ding is wel duidelijk: Anthony Vanden Borre is een opvallende figuur en houdt heel wat mensen bezig. Maar dat houdt tegelijkertijd ook in dat niet iedereen dezelfde mening over de verdediger deelt. Dat bleek ook uit de resultaten van ons Debat van de Week.

52% zegt 'ja!'

Zo neemt iets meer dan 52 procent van onze lezers het op voor VDB?: "Ja, Anthony moet een nieuwe kans krijgen." 45% zegt dat Vanden Borre al veel vroeger terug naar de A-kern had moeten gehaald worden, terwijl 7% zegt dat de verdediger pas mag terugkeren wanneer hij publiekelijk zijn excuses heeft aangeboden.

48% zegt 'neen!'

Maar dan zijn er ook nog de tegenstanders van Vanden Borre. Net geen 48% van onze lezers is duidelijk: "Anthony is te ver gegaan en moet de gevolgen maar dragen." Aan Besnik Hasi en co om de knoop uiteindelijk door te hakken...

Verdient Anthony Vanden Borre een nieuwe kans?

48%
45%
7%
0%
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties