Reactie 'Hasi buiten' en 'Anthony olé olé' keerden ook op Stayen terug: "De supporters laten zich beïnvloeden"

Diederik Geypen
Diederik Geypen vanuit Sint-Truiden
| 53 reacties
'Hasi buiten' en 'Anthony olé olé' keerden ook op Stayen terug: "De supporters laten zich beïnvloeden"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ondanks de late zege liep de spanning vrijdagavond na de wedstrijd hoog op in Sint-Truiden. In die mate zelfs dat de TV-interviews noodgedwongen onderbroken werden.

'Hasi buiten' en 'Anthony olé olé'. De 1-2-winst leek wel bijzaak voor de meegereisde Anderlecht-fans. Aanvoerder Silvio Proto probeerde tevergeefs de gemoederen te bedaren. "Ik wilde hen duidelijk maken dat Hasi niet het probleem is", verklaarde de doelman zijn actie achteraf.

"Hij verdient het niet om zo behandeld te worden. Ik denk dat de supporters zich laten beïnvloeden door een paar kenners die alles menen te weten. Maar die mensen zitten wel al een hele poos zonder club."

We wachten tot iedereen terug is, en op de speler die we willen nog komen

Ook bij Steven Defour kwam hetzelfde thema als een week geleden ter sprake. "Dit helpt ons niet vooruit, maar het is nu zo. We moeten verder met de ploeg. Samen met de technische staf werken we keihard om de situatie te keren."

Het laatste woord was voor de bekritiseerde coach. "We ontbreken nog steeds vertrouwen", besloot Hasi. "Op dit moment moeten we punten pakken en wachten tot iedereen terug is, en de speler die we willen nog komen. Over enkele weken zullen we sterker staan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties