Terugblik op transferweek 4: Het blijft druk bij Anderlecht, Gent, Club Brugge, Standard en de rest

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 2 reacties
Terugblik op transferweek 4: Het blijft druk bij Anderlecht, Gent, Club Brugge, Standard en de rest
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Morgen is er nog de laatste dag van de transfermarkt, waarin alles nog kan gebeuren. Maar ook de afgelopen week was het - vooral in België - opnieuw bijzonder druk. De toppers versterkten zich massaal, wij geven het overzicht.

Wie had gedacht dat het na de transfer van Victor Valdez en co rustig zou gaan worden op de Belgische voetbalmarkt, kwam ook deze week bedrogen uit. Opnieuw werden een resem grote transfers gedaan.

Zo lepelde AA Gent met Rob Schoofs zijn gedroomde verdedigende middenvelder binnen bij STVV, terwijl het Benito Raman op uitleenbasis naar de Kanaries stuurde. 

Anderlecht roert zich volop aan inkomende (Büttner, ...) én uitgaande zijde (Conté, Suarez, ...), maar voorlopig hebben zij deze week enkelde transfer van Hervé Matthys op huurbasis naar Westerlo geofficialiseerd.

Club Brugge dan: dat versterkte zich deze week met een nieuwe spits. Niet Tom De Sutter, maar de Braziliaan Wesley Moraes. Hij is een optie op de toekomst.

KV Mechelen moest dan weer noodgedwongen op zoek naar een extra verdediger door blessurelast. Met El Messaoudi werd iemand op huurbasis gevonden bij Lierse. Volkov werd dan weer uitgeleend aan Lech Poznan.

Racing Genk heeft dan weer Samatta (eindelijk) binnen. Na veel vijven en zessen landde hij dan toch op Belgische bodem, de beste speler van Afrika moet zich de komende maanden bewijzen in de Cristal Arena.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties