Reactie Club Brugge kirt van plezier: "We hebben getoond dat het geen toeval was"

Club Brugge kirt van plezier: "We hebben getoond dat het geen toeval was"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

"Een geweldige week." Alle spelers van Club Brugge konden het al bij al makkelijk samenvatten. De manier waarop blauw-zwart speelde was bijwijlen impressionant, daar was iedereen het over eens. We spraken met een aantal van de hoofdrolspelers.

"We hebben ze gewoon twee keer geklopt en ze zo pijn gedaan. We hebben hard gewerkt om ze nu te kloppen", aldus Thomas Meunier. "Gent is een sterke ploeg als je ze laat voetballen, maar we hebben hoge pressing gezet en alle 11 de spelers hebben voor elke bal gevochten."

"Weinig weggegeven, er zelf goed uitgekomen, aanvallers die hun verdedigende taken goed uitvoerden, ... We deden alles goed", besefte ook Stefano Denswil. "We wisten dat er veel op het spel stond en dat heeft ons nu opgeleverd."

Getoond hoe sterk Club Brugge is -

Goalgetter Lior Refaelov krijgt uitgebreid het laatste woord: "We hadden het tot voor deze week soms moeilijk met de topploegen, nu hebben we laten zien dat we hier zijn tot op het einde van de competitie. Het harde werk heeft eindelijk opgeleverd. Abdou en ik hebben nog nooit zo hard gelopen als tegen AA Gent."

"Dit is de beste formule om tot resultaten te komen, we mogen echt tevreden zijn. We hebben laten zien dat dit absoluut geen toeval was, geen lucky shot tegen AA Gent in de Beker van België. Hiermee bouwen we natuurlijk wel wat vertrouwen op. We mogen hier van genieten, maar daarna moeten we nog beter worden."

Refaelov mocht de strafschop nemen: "De vorige keer was het Abdou die trapte, nu wees Timmy Simons mij aan. Het was even een stressy moment, maar als de bal dan tegen de netten vliegt is dat een grote opluchting. We hebben nu echt getoond hoe sterk Club Brugge is."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties