Openhartige Valdés: "Ik huilde zelfs bij het bekijken van een film. Echt waar, voor mij is Standard de beste ploeg ter wereld"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 34 reacties
Openhartige Valdés: "Ik huilde zelfs bij het bekijken van een film. Echt waar, voor mij is Standard de beste ploeg ter wereld"
Foto: © photonews

Sommigen kunnen het misschien nog steeds niet geloven, maar Victor Valdés is wel degelijk een speler van Standard. In een gesprek met het Spaanse El Pais kwam de de doelman nog eens terug op een moeilijke periode bij Manchester United.

Louis van Gaal gooide Valdés uit de ploeg en liet de doelman dagelijks alleen trainen. De Spanjaard had het dan ook érg moeilijk in Engeland. “Alan, ik voel me hier erg eenzaam”, vertelde Valdés aan doelmannentrainer Alan Fettis.

Valdés vulde dan maar zijn dagen door het bekijken van series, waaronder Narcos en True Detective. “Ik ben iemand die normaal gezien nooit huilt, maar tijdens die periode huilde ik zomaar eventjes drie keer tijdens het bekijken van een doorsnee film”, geeft de Spaanse doelman toe.

"Dit is mijn laatste kans om er nog iets van te maken"

Victor Valdés

Dat hij nu opnieuw écht deel uitmaakt van een spelersgroep, doet vanzelfsprekend deugd voor Valdés. “Ofwel kwam ik naar Standard, ofwel ging ik in juni naar huis en was mijn carrière voorbij. Dit is mijn laatste kans om er nog iets van te maken.”

“In Manchester trainde ik iedere dag alleen. Het maakt me zo blij om gewoon in een kleedkamer te kunnen zitten. Voor mij is Standard de beste ploeg ter wereld.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties